Vilka vi är

Erfarna ögon och digital teknik är en oslagbar kombination

Mer om oss

Varje dag försöker vi göra lite bättre ifrån oss än igår!

Swelöv grundades 2008 av tre erfarna ställningsmontörer med mer än 30 års erfarenhet i branschen. Idag har vi ännu längre erfarenhet och en ny generation samt ny teknik förstärker oss inför framtiden. Vi vet vad som krävs för att göra varje uppdragsgivare nöjd med våra lösningar, vår logistik och vårt samarbete. Och varje dag försöker vi göra lite bättre ifrån oss än igår!

VD har ordet

Visionen som höll!

När vi startade företaget för drygt 15 år sen var det ungefär så här vi föreställde oss framtiden. Vi är fortfarande inte störst på marknaden men vi erbjuder den bästa servicen så det är inte omöjligt att vi blir det så småningom.

Hemligheten är långsiktighet. Vi har hållit oss till vår idé om att inga jobb är omöjliga om vi bara fortsätter att utvecklas lite varje dag. Vår personal har tagit till sig den här utmaningen och jag kan idag med stolthet titta på en kärna av välutbildade, lyhörda – och fortfarande hungriga medarbetare. Beviset är att vi lyckas behålla våra skickliga medarbetare länge och att vi är en attraktiv arbetsgivare för andra som vill uppåt.

Konsekvensen av den här långsiktigheten innebär också långa relationer med våra uppdragsgivare. De som vet att vi håller vad vi lovar, att våra kalkyler är realistiska och att vi alltid är uppdaterade på effektiva nyheter i vår bransch – de stannar.

Så jag vill tacka alla som är med på resan. Den är inte slut på länge än!

Per-Olof Svedberg, VD

Hållbarhet

Miljöarbetet är ett naturligt inslag i vår vardag

Miljöpolicy

Vi arbetar för en bättre miljö och i detta arbete följer vi lagstiftning och andra krav. Vid inköp granskar och utvärderar vi de tänkta materialens inverkan på miljön. En stor del av vår vardag består av tjänsteresor då våra projekt drivs på olika platser i Mälardalen med omnejd och vi arbetar ständigt med effektivisering av samåkning och körsträckor. Vi eftersträvar att miljöarbetet blir ett naturligt inslag i varje anställds dagliga arbete.

Vi planerar att på sikt att övergå till fordon som drivs genom batteri och/eller förnybar energi.

Arbetsmiljöpolicy

Vi är medvetna om vårt arbetsmiljöansvar såväl inom våra egna verksamhetsplatser som vid de uppdrag vi åtar oss. Det är därför viktigt för oss att ha en tydlig struktur och systematik i vårt arbetsmiljöarbete. Detta tydliggör vi genom ansvarsfördelning och dokumenterade arbetsplatsbesök.

Genom tydligt ledarskap som bygger på respekt och omsorg etablerar vi en kultur där alla medarbetare är engagerade och tar ansvar för såväl egen som andras arbetsmiljö.

Svart på vitt

Vivamus non velit scelerisque, tempor enim at, faucibus ex.

Morbi eget volutpat lacus. Nam rutrum, lectus et facilisis malesuada, est nunc convallis arcu, non commodo erat nulla et tortor. Nam consequat cursus tempor. In est magna, auctor at malesuada a, semper quis arcu. Vivamus non velit scelerisque, tempor enim at, faucibus ex. Sed imperdiet arcu diam, non molestie nunc aliquam vitae. Sed interdum tellus nec augue maximus.

Sed interdum tellus nec augue maximus, ac eleifend felis pulvinar. Nunc lacinia nunc quam, quis ultricies felis mollis blandit. Donec ac enim imperdiet, cursus enim sagittis, luctus turpis. Phasellus egestas sagittis est eget fringilla. Nam consequat cursus tempor.

100K+
Rubrik 001
10+
Rubrik 002
100+
Rubrik 003
200
Rubrik 004