Vad vi gör

Man får inte långa samarbeten utan nöjda kunder

Vår expertis

  • Byggställning
  • Väderskydd
  • Rullställning
  • Ställningslarm
  • Bygghiss
  • Klätterplattform

Kontaktformulär

Namn *
Fill out this field
E-postadress *
Ange en giltig e-postadress.
Telefonnummer *
Fill out this field
Beskriv ert behov *
Fill out this field

Vi älskar krångliga utmaningar!

Vi monterar och hyr ut byggnadsställningar, väderskydd, rullställningar, byggstaket, ställningslarm mm. Inget uppdrag är för litet och inget är för stort. Vi konstruerar dagligen lösningar mellan 100 kvm och 10 000 kvm – men utmana oss gärna. Vi älskar krångliga utmaningar!

Att vi låter lite kaxiga här beror på att vi har otroligt kompetenta och välutbildade människor som gör jobben. De flesta är STIB-certifierade och har jobbat hos oss länge. Vi strävar nämligen alltid mot långa relationer, både när det gäller kunder och medarbetare. För när man jobbar längre och lär sig samarbetet så blir resultaten alltid bättre, snabbare och mer kostnadseffektiva.

Utmana oss

Byggnadsställningar är inte bara byggnadsställningar, det finns ställningar för de flesta ändamål. Putsställningar, murarställningar, takfotsställningar och olika speciallösningar för att göra jobben säkrare och smidigare.

Väderskydd behövs ofta i vårt klimat. De gör det möjligt att jobba inomhus utomhus med ordentliga skydd, spännvidd från 1 m till 40 meter. Rullställningar är nödvändiga ibland. Vi ordnar det. Behöver ni ställningslarm, bygghissar eller klätterplattformar? Vi ordnar det också. Vår målsättning är att du bara ska behöva kontakta en leverantör – oss! Och att du ska bli nöjd såklart. Så utmana oss.